Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu

Belgegeçer : 0252612 49 66
WEB https://fethiyeataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu Kesikkapı Mh. 48300 Fethiye/Muğla
VİZYON : FETHİYE MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : FETHİYE MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : TOPLU TAŞIMA
Yerleşim Yeri : Kesikkapu Mahallesi Atatürk Caddesi 505 Sokak FETHİYE / MUĞLA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MUĞLA İLİ 135KM FETHİYE İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :